Kom donderdag 1 maart voor een kennismakingsworkshop over etherische oliën met therapeutische graad naar Daandasana Yogastudio in Zandvoort, vlak aan zee. We beginnen om 13.00 uur en het duurt tot ongeveer 15.30 uur.

Ik ga je informatie geven over de oorsprong van etherische oliën. Hoe kan je deze toepassen, uit welke plantendelen zijn ze afkomstig en wat zegt dit over de eigenschappen. We gaan ook in op  toepassing en het veilig gebruiken.. Wat wil dat eigenlijk zeggen 100% natuurlijk en hoe zit het met de wetenschap hierachter? Het word je duidelijk wat etherische olie met een therapeutische graad anders maakt dan andere etherische oliën.

 

Wil jij ook weten wat etherische oliën met therapeutische graad voor jou persoonlijk kunnen betekenen?

 

We gaan nader in op een basisset van 10 etherische oliën, die je goed kan gebruiken in jouw huishouden, voor medicinale ondersteuning, persoonlijke verzorging, schoonmaken en koken. Het is een workshop, dus natuurlijk ga je ook zelf aan de slag met een nadere verkenning van jouw persoonlijke behoeften op het gebied van gezondheid en welzijn. Je gaat drie gezondheidsdoelen voor jezelf en/of familieleden bepalen en dan krijg je een persoonlijk advies hoe je deze weg het beste kan bewandelen. Wil je etherische oliën aanschaffen (niets is verplicht natuurlijk), dan zal ik je adviseren hoe je dit op een zo goedkoop mogelijke manier kan doen, passend bij jouw persoonlijke behoeften.

Ik zou zeggen kom het ervaren, het wordt in ieder geval een informatieve en gezellige middag, met heerlijke geuren.

Het adres is Thorbeckestraat 5, 2042 GL Zandvoort

Meld je uiterlijk de dag van tevoren wel even aan via het contactformulier of de app van Daandasana Yogastudio

Hartelijke groet,

Esther Carrière

 

 

Deel dit artikel: