De Gezonde Aanpak – van jouw leefomgeving

 

Het is echt heel bijzonder waar we mee bezig zijn

 

Toepassing van etherische oliën (alleen therapeutische graad) en supplementen en verzorgingsproducten die op basis daarvan zijn gemaakt veranderen echt mensenlevens. Er is niets op natuurlijke basis op de wereld dat hiermee vergelijkbaar is. Dat leg ik je graag uit als je wilt?

Mijn leverancier van de producten in de VS is de enige wereldwijd die samenwerkt met de reguliere medische wereld en onderzoek doet in hun eigen kliniek, met baanbrekende resultaten op het gebied van gezondheid en welzijn.

Momenteel al 5 miljoen klanten wereldwijd (sinds 2008) en mensen blijven de producten bestellen, vanwege de grote tevredenheid over de werkzaamheid en de invloed op hun leven.

Ik vind het geweldig, mensen een alternatief te bieden voor gezondheid en welzijn; fysiek en mentaal levens veranderen en tegelijkertijd er een business mee bouwen.

 

De Gezonde Aanpak geeft door middel van workshops, trainingen en coaching informatie en tools in handen om een start te kunnen maken met de vermindering van toxische stoffen in de directe huiselijke omgeving, met behulp van de enige (doTerra CPTG) verkrijgbare etherische oliën met een therapeutische graad.

Je kan hierbij onder andere denken aan de inhoud van je medicijnenkastje, badkamerkastje en schoonmaakkastje. 100% natuurlijke, werkzame etherische oliën, voedingssupplementen, cosmetica en overige persoonlijke verzorgingsmiddelen. De oliën zijn ook toepasbaar voor schoonmaken, koken, luchtzuivering, etc.

Alles op basis van etherische oliën CPTG, de meest krachtige elementen die de natuur ons kan bieden.

 

Indien je direct online producten wilt kopen kan dit via de link naar de webshop mydoterra.com/esthercarriere

Je kan er ook voor kiezen om klant te worden met een 25% kortingsaccount, dan kan je zelf online producten bestellen tegen groothandelsprijzen. Dit is de meest voordelige manier om aan de producten te komen. Hiervoor kan je een email sturen naar info@degezondeaanpak.nl dan zal ik je verder informeren hoe dit in z’n werk gaat. Hierna heb je de mogelijkheid als je wilt tot het volgen van vele online trainingsvideo’s en krijg je toegang tot besloten facebookgroepen voor uitwisseling van ervaringen en tips over productgebruik.

 

Ik hoop je een keer persoonlijk te ontmoeten bij een workshop of face to face?

 

Hartelijke groet,

Esther Carrière

 

 

Deel dit artikel: