Koop er één en krijg de andere gratis

 

Koop Peace en krijg Balance gratis

 

Wat een heerlijke combi hebben we vandaag! Twee van mijn favoriete oliën. De Peace is heerlijk om mee te ontspannen en om ’s nachts in je diffuser te doen. De Balance is gewoon onmisbaar voor iedereen, balanceert je lichamelijk en emotioneel, super om ’s ochtends de dag mee te beginnen, bijvoorbeeld onder je voeten (ideaal voor kinderen).

Peace

Zijn voor de angstige momenten in het leven die je overweldigen en bang maken?  Onze Peace samenstelling van bloemen- en muntetherische oliën is een positieve herinnering dat je niet perfect hoeft te zijn om vrede in jezelf  te vinden.

Balance

Het warme, houtachtige aroma van Balance, een samenstelling om te gronden, zorgt voor een gevoel van rust en welzijn. We combineren perfect Spruce, Ho Wood, wierook, Blue Tansy en Blue Chamomile met gefractioneerde kokosolie om een ​​verleidelijke geur te bieden die rust en ontspanning bevordert. Spar, een van de oliën in Balance, werd door inheemse Amerikanen gebruikt om gezondheids- en spirituele redenen en wordt nog steeds vandaag de dag gebruikt om harmonie te brengen in lichaam en geest. Ho Wood, Blue Tansy en Blue Chamomile kunnen angstige gevoelens verzachten, terwijl wierook een aardende, balancerende werking heeft op emoties.

 

Vandaag kost de Peace  5ml  €35,09 als je een account hebt en  €46,79 als je geen account hebt en de Balance 15ml is gratis ter waarde van € 24,20 met account of €32,27 zonder account.  Incl. BTW, exclusief verzendkosten.

Bel voor informatie 0650243163

 

Deel dit artikel: