De Gezonde Aanpak staat op zondag 6 mei van 10:00 – 17:00 uur op de jaarmarkt in het centrum van Zandvoort (Raadhuisplein) en heeft een aantrekkelijke actie met doTERRA etherische oliën met therapeutische graad.

Ben jij geïnteresseerd hoe je op een natuurlijke wijze jouw gezondheid, welzijn en leefomgeving kan verbeteren? Kom dan kennismaken met het topsegment onder de etherische oliën en laat je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden. Deze oliën zijn wetenschappelijk getest op de werkzame bestanddelen en 50 tot 70% krachtiger dan kruiden. Een huisapotheek van etherische oliën, supplementen, persoonlijke verzorgingsmiddelen, schoonmaakmiddelen en kruiden voor in de keuken behoren allemaal tot de mogelijkheden.

 

Gratis een flesje Wild Orange bij inschrijving voor de Workshop ” Hoe start ik een huisapotheek met etherische oliën”?

 

Tijdens de Workshop krijg je informatie over de oorsprong van etherische oliën, uit welke plantendelen ze afkomstig zijn en wat dat zegt over de eigenschappen van de verschillende oliën. We gaan ook in op  toepassing en het veilig gebruik. Wat wil eigenlijk zeggen 100% natuurlijk en hoe zit het met de wetenschap hierachter? Het word je duidelijk wat etherische oliën met een therapeutische graad anders maakt dan andere etherische oliën.

We gaan nader in op een basisset van tien etherische oliën, die je goed kan gebruiken in jouw huishouden; voor medicinale ondersteuning, persoonlijke verzorging, schoonmaken en koken.

Je gaat ook zelf aan de slag met een nadere verkenning van jouw persoonlijke behoeften op het gebied van gezondheid en welzijn. Op basis van drie gezondheidsdoelen voor jezelf en/of familieleden krijg je een persoonlijk advies hoe je deze weg het beste kunt bewandelen.

Wil je etherische oliën aanschaffen (niets is verplicht natuurlijk), dan krijg je een advies hoe je dit op een zo goedkoop mogelijke manier kunt doen, passend bij jouw persoonlijke behoeften.

Kom het ervaren, het wordt in ieder geval een informatieve en gezellige middag, met heerlijke geuren. Je kan op de jaarmarkt kiezen uit verschillende data.

Adres workshop: Thorbeckestraat 5, 2042 GL Zandvoort

 

Deel dit artikel: