Koop er één en krijg de andere gratis

 

Koop ZenGest en krijg Smart & Sassy gratis

 

DigestZen is een geweldige metgezel om te helpen bij de vertering van voedsel, om af en toe maagklachten te kalmeren en oncomfortabel gas en een opgeblazen gevoel te verminderen.

 

Primaire voordelen
  • Ondersteunt een gezonde spijsvertering bij intern gebruik
  • Gebruik om af en toe voorkomende maagklachten te kalmeren
  • Oraal in te nemen om oprispingen, gas en incidentele indigestie te verminderen
Ingrediënten

Anijszaad, pepermuntplant, gemberwortelstok / wortel, karwijzaad, korianderzaad, dragonplant en venkelzaad etherische oliën.

 

Slim & Sassy Metabolic Blend is ontworpen om uw metabolisme te helpen stimuleren en het hongergevoel te beheersen. Het kan worden gebruikt als onderdeel van een plan voor gewichtsbeheersing in combinatie met lichaamsbeweging en gezond eten.

 

Primaire voordelen
  • Bevordert een gezonde stofwisseling
  • Helpt hongergevoeligheid te beheersen wanneer het met water wordt ingenomen
  • Diureticum-, stimulantia- en calorie-vrij
Ingrediënten

Grapefruit Peel, Lemon Peel, Peppermint Plant, Ginger Root, en Cinnamon Bark etherische oliën.

 

Vandaag kost de ZenGest  15ml  €36,30 als je een kortingsaccount hebt en  €48,40 als je geen kortingsaccount hebt en de Smart & Sassy 15ml is gratis ter waarde van € 25,41 met kortingsaccount of €33,88 zonder kortingsaccount.  Incl. BTW, exclusief verzendkosten.

 

Open de link naar de shop van Doterra product consultant Esther Carrière en bestel direct online Direct shoppen – doTerra | Esther Carrière

 

“Wil je graag een 25% kortingsaccount en tegen groothandelsprijzen shoppen? Stuur mij dan een mailtje en ik schrijf je in voor een 25% kortingsaccount. Je kan dan voortaan altijd via je eigen account met 25% korting shoppen.

Wil je meer informatie bel gerust 0650243163

 

 

 

Deel dit artikel: