Koop er één en krijg de andere gratis!

 

Koop Deep Blue en krijg Oregano gratis

 

Deep Blue

Volgens recente studies heeft meer dan de helft van de mensen last van ongemakken aan spieren, botten en gewrichten. Deep Blue® is een verzachtende oplossing voor deze uitdaging. Eenmaal zachtjes ingewreven op het gebied van het ongemak, zal Deep Blue’s koele therapeutisch effect vrijwel direct voelbaar zijn.

Werkingen: o.a. artritis, rugpijn, kneuzingen, botpijn, bursitis, fibromyalgie, ontsteking, gewrichtspijn, spierpijn / pijn, spierspanning, spanningshoofdpijn, whiplash.

 

Oregano

Eén van de sterkste antiseptische oliën voor alle infecties. Werkt antiviraal, maagstimulerend, krampstillend, bij gebrek aan eetlust, luchtslikken, gistings- en rottingsdyspepsie, maakt bronchiale afscheiding vloeibaar, is hoestverdrijvend, helpt bij chronische ziekten van de luchtwegen. Uitwendig wordt oregano gebruikt bij zwakke en onregelmatige menstruatie in de vorm van massages en zitbaden.

Werkingen: o.a. chronische huidklachten zoals cellulitis, eczemen, psoriasis

 

Vandaag kost de Deep Blue 5ml  €36,30 als je een account hebt en €48,40 als je geen account hebt en de Oregano is gratis ter waarde van € 27,23 met account of €36,30 zonder account.  Incl. BTW, exclusief verzendkosten.

Bel voor informatie 0650243163

 

 

 

Deel dit artikel: