Actie etherische oliën

 

BOGO (Buy One Get One)

 

Heb je interesse in etherische oliën, maar houdt de prijs je tegen of wil je ze gewoon super goedkoop? Doe dan komende week met ons mee.
Je kunt namelijk zonder enige verplichting een aantal geweldige dōTERRA oliën voor ongeveer de helft van de normale prijs krijgen.

Normaal adviseer ik mensen om hun Etherische Olie-avontuur te beginnen met een voordeelpakket van 10 etherische oliën en een diffuser (à € 280) of met een uitgebreider voordeelpakket

Maar …. deze week doen we het anders!

Hoe het werkt:

1. Je kunt voor € 25,00 starten met een groothandelsaccount voor een jaar. Dit is zonder oliën. Je krijgt dan meteen 25% korting op alles wat je koopt. Vandaag of morgen is het beste moment om dit te doen. Hoe sneller je start, hoe sneller ik je de info over de aanbiedingen van deze week kan sturen.

2. Om lid van de groothandel te worden, ga je naar www.mydoterra.com/esthercarriere Mijn ID is 5525584, dit vul je twee keer in, zowel bij enroller als sponsor).

Nadat je bij de groothandel bent ingeschreven, voeg ik je toe aan een groep, waarin ik je elke dag ga trainen in het gebruik van etherische oliën en een natuurlijke levensstijl. Deze training is helemaal gratis, vrijblijvend en gewoon waanzinnig leuk.

3. Van maandag tot en met vrijdag deze week kun je vervolgens meedoen met het BOGO (Buy One Get One) programma, waarbij je elke dag andere oliën super goedkoop aan kunt schaffen. Ik ga je alles leren over deze oliën, zodat je ook precies weet wat je ermee kunt doen.

Het is een andere manier om te beginnen dan normaal en super interessant. Heb je er al vaker over gedacht dat je iets met etherische oliën wilde, dan is dit je kans!

We zijn met een fantastische groep leuke mensen, die heel hier veel over weten en je graag op weg helpen. Welkom!

Deel dit artikel: